Amukan Gadis Myvi di Shah Alam -Video Penuh

Dapat disimpulkan, bila mana gadis2 melayu mengamuk macam nie bro ! macam orang 'hilang akal' persisnya ? akhlak dan mutu tingkah laku 'generasi kini amat memalukan ! mereka dipukul oleh si drebar teksi mungkin kerana kata2 kesat yang dihamburkan? 

Harta dan kereta seolah terlalu 'unggul' dipertahankan ? nilai dan budibahasa sudah diketepikan? dek kerana tidak tahan mungkin dgn asakan gadis2 ini...si drebar teksi seolah hilang pertimbangan..terus mengasari antara gadis2 itu? lalu si bapa yg dihubungi membalas perlakuan yg sama kpd si drebar teksi ? Dua kali lima jadinya? pukul memukul? 

Sepatutnya semua ini boleh dielakan bro ! benda telah terjadi..bincang baik2 ! pergi report !! Selesai. Tak bolehkah macam tu ? Bukan teruk tara mana pun! Seneghih (gesel) kereta saja!! Mengamuk pun bukan kereta tu boleh jadi elok balik laa tu jugak ! Kah Kah Kah
Kisah sebenar, 

gadis mengamuk di stesen minyak, Shah Alam
HARI ini menjadi viral di laman sosial kisah sekumpulan gadis mengamuk di sebuah stesen minyak di Shah Alam gara-gara kereta Myvi milik salah seorang daripada mereka telah dilanggar oleh seorang pemandu teksi.

Menurut sumber portal Oh! Media iaitu page yang menyiarkan rakaman video tersebut, pihak wanita berkenaan telah tampil membuat penjelasan lengkap termasuk report polis.

Menurut mereka, tindakan pemandu teksi tersebut yang telah memukul salah seorang daripada mereka menyebabkan kekecohan besar tersebut terjadi.

Mungkin kerana cara percakapan gadis-gadis tersebut ‘boleh tahan’, pemandu teksi tersebut mungkin menjadi geram sehingga menggunakan kekerasan terhadap gadis tersebut.

Selepas kejadian, mereka telah ke balai polis untuk menyelesaikan kes ini, bapa gadis tersebut telah sampai dan sebaik mengetahui anaknya dipukul, bapa gadis tersebut telah bertindak nekad memukul pemandu teksi berkenaan.

Kerana tumbukan itu, pemandu teksi berkenaan mengalami pendarahan di muka. Sepatutnya kejadian ini diselesaikan cara berhemah, tapi bapa manakan sanggup tengok anaknya dipukul.


Sedutan video dari Ohmedia!:Comments

Popular posts from this blog

Wanita Arab dan Bukit Bintang - video

Lebai Otak Tersumbat ! Episod Jilat Kaharq Ijau.| Edisi Tertangguh.

Kabinet 'Musang Berjanggut' - [Video]