Sampai Billa PAS Nak Serik?

Ketua Pemuda MCA Wong Sin Woon


Pemuda MCA mempertahankan tindakan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak yang lambat mengumumkan pendirian mengenai rang undang-undang persendirian bagi membuka laluan terhadap pelaksanaan hudud.

Ketua Pemudanya Wong Sin Woon berkata oleh kerana BN sudah menolak pelaksanaan hudud di Kelantan, tiada sebab bagi Najib selaku pengerusi parti itu, tergesa-gesa mengumumkan pendiriannya.

"BN telah pun memutuskan untuk menolak hudud dan ia telah pun dinyatakan dalam mesyuarat Majlis Tertinggi BN. Adakah ada badan lain lebih tinggi daripada ini?
"Kenapa PM mesti segera mengeluarkan kenyataan? BN sudah pun mengumumkan bahawa parti itu menolak hudud," katanya kepada pemberita sewaktu ditanya mengenai perkara itu.

Chong juga yakin anggota parlimen Umno tidak  akan mengundi menyokong rang undang-undang persendirian yang akan dibentangkan oleh Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang di Parlimen.
Beliau berharap ahli parlimen itu tidak mencontohi ADUN Umno di Kelantan yang sebulat suara mengundi untuk enakmen tersebut..Malaysiakini -


Pimpinan PR & rakyat ditahan... mereka bisu..
Rakyat Bantah GST... mereka relaks je..
Hutang negara RM849b... mereka buat tak tau..
Tun Erdogan 


MULA2 KENA UMPAN... Pecaya tu..LEPAS TU KENA KENCING... Malu & mula cakap merapu mcm mabuk ketum HARI NI UMNO LIPAT ABIH... Padan muka!!! HUDUD : "PAS Kahwin Dengan DAP & PKR, Kenapa Hendak Anak Nama UMNO?"~ Fathul Bari..Tun Erdogan -  See More

"Masalahnya hudud PAS ini ditolak oleh DAP dan PKR, apabila hudud ditolak oleh sekutu mereka, tahu pula mereka mengemis simpati kepada UMNO," kata Fathul Bari lagi..See More

    Kah Kah Kah   


Sampai bila puak UG Pas nie nak serik ? Kena 'tenyeh' lagu tu pun dgn ulama Umno (Fathul Bari) ? masih dok terhegeh lagi? sampai depa kata, 'anak' pun nak boh nama ' Umno'? lepas tu dok pi 'mengemis' pula cari simpati 'Umno'? Kah Kah Kah

Kalau Ketua Pemuda MCA Wong Sin Woon yakin anggota parlimen Umno tidak akan mengundi menyokong rang undang-undang persendirian yang akan dibentangkan oleh Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang di Parlimen.  "BN telah pun memutuskan untuk menolak hudud dan ia telah pun dinyatakan dalam mesyuarat Majlis Tertinggi BN. Adakah ada badan lain lebih tinggi daripada ini? Baca kat atas tu..

Tidak payahlah kamu mengharapkan keikhlasan Umno untuk sokong Hudud..Comments

Popular posts from this blog

Wanita Arab dan Bukit Bintang - video

Lebai Otak Tersumbat ! Episod Jilat Kaharq Ijau.| Edisi Tertangguh.

Kabinet 'Musang Berjanggut' - [Video]