PA$ ajak Ust Ahmad Awang kembali keparti lama...

Untuk apa PA$ ajak semula UAA join depa balik? Untuk 'serang' AMANAH? Itu bukan sifat UAA yang kita kenali?

Bila kantoi berhujjah dengan UAA, walauns pun blah. Walaun memang tiada hujjah untuk berbahas bro ! 

Ulama yang jujur seperti UAA ini bukan boleh di gula-gulakan oleh walaun yang tak cerdik tu. Tahniah UAA kerana sekolahkan walauns tidak cerdik itu.

Ada yang mengajak saya untuk kembali semula ke parti asal kerana pada mereka parti yang saya sertai sekarang ini adalah parti liberal dan sekular. Namun jika ditanya dimana sekular dan liberalnya mereka tidak dapat memberikan jawapan yang kukuh. Menuduh secara melulu itu memang sangat mudah.

AMANAH adalah sebuah Parti Islam yang meletakkan dasar serta matlamat perjuanganya adalah Islam. Apa yang membezakan AMANAH dengan parti asal saya adalah dalam soal pendekatan dan strategi politik.

Kami tidak mahu hanya sekadar menjadi penasihat kepada pemerintah. Kami mahu mengambil alih pentadbiran bagi memastikan agenda melawan rasuah dan penyelewengan dapat direalisasikan.

Ustaz Ahmad Awang


ambilan.
Comments

 1. Takde sapa2 yg waras akan kembali semula kdlm parti yg telah JAHANNAM!

  Yg terang2 JAHANNAM dipukul RIBUT!!

  Adakah sapa2berani melawan RIBUT?

  RIBUT itu petunjuk TERANG dr Allah!  Dulu2..

  Zaman nabi2 dulu banjir, RIBUT taufan, petir, angin panas, gegaran gempa hanya & HANYA menghentam dan menhempap org2 KAFIR dgn jls TERANG secara khususnya!

  KUASA alam sprt yg diatas itu tidak & TIDAK pernah samaskali menimpa serta menghempap nabi2 wali2 dan org yg benar2 LURUS beriman kpd Allah...krn 'NAFAS' tasbih & tahmid seluruh makhluk2 dialam ini sentiasa berSATU serta LURUS suci se NAFAS dgn NAFAS org2 yg LURUS beriman terutama nabi2 serta wali2 NYA..


  Sekarang..

  Dan yg terbaru skali lebai2 hudud yg "mengaku" SERTA "prasan" sbg spesis yg paling beriman skali dinegara ini telah pon dihempas dan dihempap dgn "tepat" dan khusus oleh RIBUT sama sebijik yg tlh menghempap org2 KAFIR/musyrik/Yahudi/Nasrani dizaman dahulu!  Persoalannya..

  ..adakah kita masih was2 serta RAGU2 melihat hakikat HAKIKI siapakah sbnr2nya yg tlh mnjd KAFIR/musyrik/MURTAD didepan mata kita skrg dgn petunjuk RIBUT sbg makhluk ALLAH yg LURUS yg samaskali tidak pernah berdusta sejak dahulu itu?

  Adakah kita masih kliru was2 serta RAGU2 dek krn jubah sorban serta gelagat "budak2" yg berani kedepan mnjd IMAM semayang konon2 sgt khusyuk mnghafal ayat2 panjang utk tontonan dan kebanggaan...sdangkan ddlm bab hisab @ AUDIT harta sbg AMANAH trhdp ummah yg wajib di ISTIHAR mrk lah yg paling2 TAKUT skali, sbb HATI kecil mrk tahu bhw mrk itu adalah sbnr2 penCURI yg tlh terikat berTuhankan dedak CURI hi hi hi..

  ..dan RIBUT itu tidak pernah buta trhdp penCURI2 itu sejak azali, sjak zaman dahulu lg wpun mrk itu brjubah bersorban serta konon2nya semayang Tahajjud TAK nah tinggal,, ttpi penCURI itu tetap penCURI di"mata" RIBUT yg dpt melihat hakikat HAKIKI sbnr2 "akidah-mrk-yg-tlh-JAHANNAM-itu" dgn anugrah dr Allah!

  Jgn ler was2 dan RAGU2 lg dgn petunjuk drp RIBUT itu hendaknya..


  REPLY


  Anonymous3 May 2017 at 22:38

  Mrk asyik merancang nak meng'HUDUD org lain seolah2 mrk itu LURUS lg suci..

  Tiba2 Allah menghantar RIBUT dgn "tepat" utk meng'HUDUD mrk terlebih dahulu..


  ...krn mrk ada lah kepala FITNAH kepala uturn PONTENG khianat sedondon menCURI!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wanita Arab dan Bukit Bintang - video

Lebai Otak Tersumbat ! Episod Jilat Kaharq Ijau.| Edisi Tertangguh.

Kabinet 'Musang Berjanggut' - [Video]