PAS BERSAMA UMNO PRU14

Cita2 Lebai dan Walauns PA$ kian menarik bro !
Depa dah tidak lagi berlindung hendak perintah Malaysia?.

Kalo tak boleh acara solo. Lebai kepit Umno sama bagi rap dan kejap.  “If you can't beat them. Join them” Lebai tak akan mampu kalahkan Umno, itu pasal dia baik sangat dengan UmnoBN kut-kut boleh luruh sikit mana yang patut? Kah Kah Kah

80 kerusi tak cukup bro PJ ! Pas perlu tambah lagi, bertandinglah di semua kawasan DAP, baru ngam. Pas kena kotakan janjinya, untuk bertanding 80 kerusi. Tak cukup tu wahai walauns, tanding la 50 lagi kerusi yang ditandingi DAP sebab mereka pernah berjanji sebelum ini untuk lawan semua. Lawanlah berlebih-lebih sikit, pitih apa nak risau? semua dah nampak macam 'beres' jer! hahahahaha

Bernafsu sungguh lebai PJ nie! Ramai lebai belum hadham belum kenal sungguh dengan Umno bro! Payah untuk mempercayai Umno terutama apabila kuasa mereka mula berada dihujung tanduk. Depa akan buat apa saja untuk 'survival' hayat 'kuasa' tu.
Demi mengekalkan kuasa, mereka akan peralatkan semua pihak demi survival politik mereka. PA$ tak pernah serik. Lebai makin terugah untuk jadi 'khadam' setia UBN. Selamat menjadi 'Khadam'!


KahKahKah


Tahniah PJ PAS PERAK 
atas bercita-cita mahu memerintah 
Malaysia bersama UMNO BN lepas PRU14


BismillahirRahmanirRahim

PAS BERSAMA UMNO PRU14

Status FB Pesuruhjaya PAS Perak telah mengumumkan secara terbuka PAS akan bekerjasama dengan PM Najib 1MDB+GST6% yang mengetuai UMNO sekarang dalam menghadapi pilihanraya umum ke 14 yang akan datang.


Semoga usaha untuk PAS bersama UMNO secara takut-takut dan sembunyi-sembunyi sebelum ini oleh pemimpin utamanya yang mengelirukan ramai ahli PAS dan pengundi tidak lagi akan berlaku selepas ini dan masing-masing bolehlah membuat pendirian jelas memilih PAKATAN HARAPAN (KEADILAN, AMANAH, DAP dan PPBM) atau UMNO+PAS.

Selamat membuat keputusan bersama Penyamun Wang Rakyat atau Penentang Penyamun

Aris Awang


~ sumber .


Comments

Popular posts from this blog

Wanita Arab dan Bukit Bintang - video

Lebai Otak Tersumbat ! Episod Jilat Kaharq Ijau.| Edisi Tertangguh.

Kabinet 'Musang Berjanggut' - [Video]